Сусрет радости

Наши ученици, који су учествовали у интеркултуралнoj размени у Швајцарској, у организацији Ужичког центра за права детета, а уз подршку Песталоци дечије фондације, срели су се, после месец дана са својим другарима из ужичких школа. Том приликом представили су вршњачке радионице које су реализовали у протеклом периоду. Домаћин је била ОШ "Душан Јерковић". Радост због поновног сусрета и позитивна енергија обојили су ово дружење.

Опширније: Сусрет радости

Акциони планови после интеркултуралне размене у Швајцарској

Задатак ученика који су боравили у Песталоци дечијем селу био је да у периоду од месец дана након свог повратка пренесу утиске и искуства својим вршњацима у школи и реализују радионице.

Опширније: Акциони планови после интеркултуралне размене у Швајцарској

ЧОС 7/4: Радионица - "Зона комфора"

Час су реализовали ученици седмог и осмог разреда који су боравили у Швајцарској у оквиру интеркултуралне размене: Нера Лекић 7/3, Наталија Лакетић 7/4, Стефан Ковачевић 8/4 и Давид Јовашевић 8/4.

Опширније: ЧОС 7/4: Радионица - "Зона комфора"

Утисци из Швајцарске

Захваљујући Ужичком центру за права детета, који организује интеркултуралну размену, осморо наших ученика борави у Песталоци дечијем селу у Трогену. Размена је организована уз подршку Песталоци дечије фондације из Швајцарске. 

Опширније: Утисци из Швајцарске