Хуманитарна акција

Хуманитарна акција Ученичког парламента наше школе за децу из Дечијег села у Сремској Каменици и Прихватилишта за децу и омладину у Београду.

Опширније: Хуманитарна акција

Други фестивал " Миња Субота"

У част једног од наших најзначајнијих стваралаца за децу, у сарадњи са Фондацијом „Миња Субота“, за децу из Србије, региона и дијаспоре организован је II фестивал „Миња Субота“. Такмичење је намењено деци – вокалним солистима, узраста од 5 до 14 година.

Опширније: Други фестивал " Миња Субота"

"До Острога за Нађу"

У понедељак, 16.9.2023. ученици 5/3 и 5/4 су на часу Медијске писмености, уз подршку старијих другара, чланова литерарно-новинарске секције, припремили и осмислили први интервју. Саговорник им је била наставница физичког и здравстваног васпитања Јелена Тосиц Миљковиц која се управо вратила са једног, како сама каже, најхуманијег планинарског подухвата.

Опширније: "До Острога за Нађу"

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ СВЕТСКОГ ДАНА ЗДРАВЕ ХРАНЕ

Деца из продуженог боравка са Златибора заједно са својом учитељицом Весном Весовић и
школском библиотекарком Недељком Јовановић обележили су овај дан са циљем подизања
свести о важности здраве и правилне исхране.

Опширније: ОБЕЛЕЖАВАЊЕ СВЕТСКОГ ДАНА ЗДРАВЕ ХРАНЕ

Дечја недеља у школи на Златибору

„Велико срце деце Србије“ мото је овогодишње Дечје недеље. Златиборски основци млађих разреда обележили су је разноврсно и садржајно. У реализацији програма и активности, одељењским учитељима велику помоћ су пружили стари пријатељи и сарадници: Kulturni centar Zlatibor, Дом културе Чајетина, Biblioteka "Ljubiša R. Đenić", Општина Чајетина, Zlatiborpress , Dino park Zlatibor, као и Миланка и Бојан Савић, идејни творци квиза „Знањодром“.

Опширније: Дечја недеља у школи на Златибору