Саопштење

Са неизмерном тугом обавештавамо вас да нас је данас, у 50. години живота, после краће болести, заувек напустио наш драги колега и наставник физичког васпитања Стеван Стојановић.

Опширније: Саопштење

Фестивал пољског цвећа

Данас је у Библиотеци "Љубиша Р. Ђенић" отворен Фестивал пољског цвећа. На седмој по реду манифестацији, у оквиру литерарног конкурса, наши ученици су освојили награде: Вања Мићић, Петар Лекић, Магдалена Буквић и Вања Филиповић, док су сви други учесници похваљени.

Опширније: Фестивал пољског цвећа

Екскурзија ученика петог разреда

У суботу 11. 5. 2024. године реализована је екскурзија ученика петог разреда и ученика ИО Јабланица на којој су посетили Потпећку пећину, манастир Преображење у Овчарско-кабларској клисури, наставили путовање према Чачку, посетили Римске терме, Народни музеј и Галерију Надежде Петровић, као и Градску библиотеку ,,Владислав Петковић Дис", а затим Љубић и споменик Танаску Рајићу.

Опширније: Екскурзија ученика петог разреда

"Шта знаш о саобраћају"

Окружно такмичење  "Шта знаш о саобраћају" одржано је 12. маја 2024. године у Основној школи "Јездимир Трипковић" у Латвици. Наши такмичари су постигли добре резултате. Браво децо!

Опширније: "Шта знаш о саобраћају"

Дан школе 2024. године

Почели смо са обележавањем Дана школе. У петак су  најуспешнијим ученицима додељене дипломе, књиге и пригодни поклони за остварене изузетне резултате на општинским, окружним и републичким такмичењима током школске године. Честитамо свим ученицима и желимо им много успеха!

Опширније: Дан школе 2024. године