Први Авантура куп у алпском скијању

Први „Авантура куп“ у алпском скијању, дисциплина веле- слалом одржан је 30. фебруара 2020. године са почетком у 19 часова. Ово такмичење организовали су ОШ „Димитрије Туцовић“ из Чајетине и „Авантура парк“, уз подршку Спортског савеза Чајетине. Учешће је узело преко сто ученика основних школа са територије општине Чајетина. Без обзира на минус на живи на термометру, мали скијаши показали су сву своју вештину.

Опширније: Први Авантура куп у алпском скијању

Школска слава

У понедељак, 27.1.2020.године, у нашој школи је обележен Савиндан. Ове године домаћини су били ученици и наставници са Златибора.

Опширније: Школска слава

Tрибина о васпитним стиловима родитеља

У ОШ ,,Димитрије Туцовић” на Златибору, 5.децембра 2019. године, одржана је трибина о васпитним стиловима родитеља. Организатори трибине су педагошко психолошка служба школе Марија Новаковић ,школски психолог и Јелена Жугић, школски педагог. Допринос својим учешћем  у трибини су дали и представници Ученичког парламента школе Огњен Поповић, Исидора Ћуповић и Лазар Марић.

Опширније: Tрибина о васпитним стиловима родитеља

Презентација примера добре праксе, интердисциплинарно повезивање са фокусом на исходе

17. децембра у РЦУ, одржана је презентација примера добре праксе, интердисциплинарно повезивање са фокусом на исходе. Активност је планирала Школска управа у сарадњи са спољним сарадником мр Александром Тијанић Славујевић, која је представила пример из своје школе - „Месец праисторије“.

Опширније: Презентација примера добре праксе, интердисциплинарно повезивање са фокусом на исходе

Такмичење у стоном тенису

У сали Основне школе „ Димитрије Туцовић“ , 22.новембра одржано је окружно такмичење ученика основних и средњих школа у стоном тенису. Домаћини такмичења су заједно били Основна школа „Димитрије Туцовић“ из Чајетине средња Угоститељско- туристичка школа.

Опширније: Такмичење у стоном тенису