Школска слава- Свети Сава

Још једна прелепа приредба којом смо обележили школску славу - драмски текстови, рецитовања, музичке и хорске нумере чинили су спектакуларну приредбу којом су ученици измамили одушевљене аплаузе присутних. Вођени својим наставницима, у приредби су учествовали ученици свих узраста, од малених првачића до стасалих осмака.
Срећна слава, Свети Сава!

Опширније: Школска слава- Свети Сава

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

    Почетком школске године , планирано је да, у складу са смерницама које су школе добиле од МПНТР-а, школски живот буде у духу толеранције , емпатије, учења и развоја  социјалних вештина , пријатељства . Ко једна од активности планирана је хуманитарна акција прикупљања непходне помоћи за оне којима је то потребно. Школски психолог Марија Новаковић је предложила да помоћ буде упућена Дечијем селу ,, Др Милорад Павловић,, у Сремској Каменици.

Опширније: ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Одељење 1/4

Родитеље упознајемо и кроз различита и необична занимања и вештине. Данас смо имали задовољство да нам своје знање, страст и вештину извођења на гонгу, као и његово звучно деловање, прикаже мама нашег друга из првог четири.

Опширније: Одељење 1/4

Прваци...

Да другарство покреће свет, показали су петаци са Златибора. Самоиницијативно су припремили  представу за ученике првог разреда и на тај начин обрадовали и првачиће и учитељице. Изненадјење је крунисано поделом слаткиша. Захваљујемо се нашим Деда Мразовима који не морају бити из далеке Лапоније, већ из 5/3 и 5/4. Хвала вам од срца!

Опширније: Прваци...