Предавање „Напредовање у звање“

Предавање „Напредовање у звање“, одржано је у нашој школи  4.фебруара 2020.године. Предавање је одржала наша колегиница Ана Нонин Јанковић, која је и координатор Tима за стручно усавршавање.

Опширније: Предавање „Напредовање у звање“

Обука за интерактивну таблу

У нашој школи је током зимског распуста одржана обука за интерактивну таблу. Велики број запослених је присуствовао овој обуци. Ово није први пут да се наши наставници и учитељи обучавају за овакав рад.

Опширније: Обука за интерактивну таблу

Радионица за 8.март

Ученици III-4 са Златибора, реализовали су радионицу поводом 8.марта, уз подршку учитељице Зорице Грујичић и личног пратиоца Весне Павловић. Направили су много креативних честитки. 

Опширније: Радионица за 8.март

Пројекат Ерасмус- Права шанса за младе у спорту

Тема пројекта Права шанса за младе у спорту је борба против насиља и сузбијање расизма, дискриминације и нетолеранције у спорту и околини (нпр.на спортским догађајима).

Опширније: Пројекат Ерасмус- Права шанса за младе у спорту

Обука за директоре школа

У Тршићу је, 2. и 3.марта, одржан први део обуке за стицање лиценце за директоре установа. Семинару је присуствовала и директорка наше школе Милка Васиљевић. Стечена знања о примени неопходних стандарда, законским оквирима и креирању портфолија директора биће примењена у даљем раду.

Опширније: Обука за директоре школа