ИНФОРМАТИЧКА СЕКЦИЈА

Информатичка секција у нашој школи почела је вредно да ради током школске 2019/20. године, под диригентском палицом наставнице информатике и рачунарства Наташе Јевтовић. 

Опширније: ИНФОРМАТИЧКА СЕКЦИЈА

Новогодишња приредба

Корисници Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју "Зрачак" извели су традиционалну новогодишњу приредбу у Библиотеци "Љубиша Р. Ђенић", 25.децембра 2019. године.

Опширније: Новогодишња приредба

Еколошка секција- новогодишњи накити

Еколошка секција, Златибор- израда новогодишњег накита од рециклираних новина и кићење новогодишње јелке коју смо направили од  отисака руку наших еколога.

Опширније: Еколошка секција- новогодишњи накити

Креативне радионице на часовима Eколошке секције

Чланови Eколошке секције са наставницом Зорицом Милосављевић  су на часовима секције реализовали  бројне активности током месеца децембра. Ученици петог разреда су припремали украсе за јелку и окитили јелку у својој учионици.

Опширније: Креативне радионице на часовима Eколошке секције

Драмска секција

Наша секција функционише у школи на Златибору. Састајемо се два пута месечно, а уколико нам се ближи наступ, наше пробе су свакодневне. Циљ нам је рад на драмском изразу, неговање јасног и лепог говора, читање и драматизовање текстова, као и превазилажење треме, која нас мучи током сваког јавног наступа.

Опширније: Драмска секција