Одељење 1-1

У петак, 22. децембра, ученици 1/1 уживали су на часу музичке културе у звуцима фруле, гајди и двојница.Час нам је улепшао родитељ наше другарице, Марко Џамбасовић.
Радујемо се поновном дружењу.

Опширније: Одељење 1-1

Енглески језик

У току првог полугодишта,на часовима Енглеског језика у школи у Чајетини,реализована је хоризонтална настава у оквиру угледног часа у одељењима 5-1 и 5-2 '' Culture Spot 1 The United Kingdom''.Часу су присуствовале Биљана Марић и Данка Ковачевић.Осим тога, у одељењима 4-1,6-1 и 6-2, ученици су показали резултате сарадње у оквиру учења у мањим групама.

Опширније: Енглески језик

"Црвени крст" у посети првацима на Златибору.

Невена Зарић из "Црвеног крста" Чајетина била је у посети ученицима првог разреда на Златибору. Разговарали су о болестима прљавих руку. Ученици су били активни, показали су пуно знања из ове области и обећали да ће научено примењивати. Било је помена и о акцијама које ће ускоро организовати "Црвени крст".

Опширније: "Црвени крст" у посети првацима на Златибору.

Прво четири

Мама нашег другара, првачића из четвртог одељења, учила нас је вештини израде новогодишњих декорација. Неко је правио звезде, неко венчиће, а неко висеће украсе. Надамо се поновном дружењу, када наши прстићи порасту и  постану још вештији и гипкији.

Опширније: Прво четири

Тематски дан

На часу физичког и здравственог васпитања, заједничком игром, златиборски првачићи су обележили Међународни дан толеранције. У групама, својим телима, обликовали су слова и исписали кључну реч  данашњег тематског дана.

Опширније: Тематски дан