Руски језик- час пројектне наставе

Час је одржан 31.01.2020.године у одељењу VI2 као огледни - завршни час пројектне наставе. Тема пројекта је била „Руски градови“. Свака група је добила задатак да представи по један руски град - Волгоград, Вороњеж, Перм, Јекатеринбург и Казањ.

Опширније: Руски језик- час пројектне наставе

Пројектна настава историја

На часовима историје код ученика петог разреда, којима историју предаје наставница Ана Васиљевић, у матичној школи у Чајетини и у издвојеном одељењу на Златибору, одржани су часови пројектне наставе, са темом „Култура народа Старе Грчке“.

Опширније: Пројектна настава историја

Креативна радионица ученика III2

Традиционално, већ трeћу  година у низу, ученици  III2  су  са својим учитељицама  Весном Петровић  и Видом Филиповић и својим родитељима, 26.децембра 2019.године реализовали креативну радионицу на тему: Новогодишњи украси за јелку.

Опширније: Креативна радионица ученика III2

Реприза часа „ Рођење и смрт Југославије“

На инсистирање публике, одржана је реприза часа „ Рођење и смрт Југославије“. Овог пута ученици су наступили пред публиком  у „ Дому културе“ у Чајетини.

Опширније: Реприза часа „ Рођење и смрт Југославије“

Пројектна настава -један мало другачији час енглеског језика

Ученици осмог разреда у Чајетини су на кративан, оригиналан начин осмислили и реализовали ситуацију у ресторану. Радили су подељени у групе на импровизованој сцени, за столом неког замишљеног ресторана: карирани столњак, пластични или од картона направљени тањири, прибор за јело, јеловници, салвете.

Опширније: Пројектна настава -један мало другачији час енглеског језика