Пројектна настава историја

На часовима историје код ученика петог разреда, којима историју предаје наставница Ана Васиљевић, у матичној школи у Чајетини и у издвојеном одељењу на Златибору, одржани су часови пројектне наставе, са темом „Култура народа Старе Грчке“.

Опширније: Пројектна настава историја

Реприза часа „ Рођење и смрт Југославије“

На инсистирање публике, одржана је реприза часа „ Рођење и смрт Југославије“. Овог пута ученици су наступили пред публиком  у „ Дому културе“ у Чајетини.

Опширније: Реприза часа „ Рођење и смрт Југославије“

Пројектна настава -један мало другачији час енглеског језика

Ученици осмог разреда у Чајетини су на кративан, оригиналан начин осмислили и реализовали ситуацију у ресторану. Радили су подељени у групе на импровизованој сцени, за столом неког замишљеног ресторана: карирани столњак, пластични или од картона направљени тањири, прибор за јело, јеловници, салвете.

Опширније: Пројектна настава -један мало другачији час енглеског језика

Креативна радионица ученика III2

Традиционално, већ трeћу  година у низу, ученици  III2  су  са својим учитељицама  Весном Петровић  и Видом Филиповић и својим родитељима, 26.децембра 2019.године реализовали креативну радионицу на тему: Новогодишњи украси за јелку.

Опширније: Креативна радионица ученика III2

Занимљив час биологије у 6. разреду ИО Златибор и Јабланица- Прављење ћелија од глине

Ученици су добили задатак, по групама, да направе свој модел ћелије од глине: бактеријске, биљне и животињске -да их  направе, обоје, обележе, упореде и презентују свој рад.

Опширније: Занимљив час биологије у 6. разреду ИО Златибор и Јабланица- Прављење ћелија од глине