Интердисциплинарна настава Ликовне културе и Енглеског језика

Играли смо се, цртали, разговарали и сладили воћем на угледном часу- интердисциплинарној настави Ликовне културе и Енглеског језика у оквиру теме Боје (воће) / Shapes and colours. Ученици IV/4 су се најпре забавили игрицом - погоди ко сам.

Играли смо се, цртали, разговарали и сладили воћем на угледном часу- интердисциплинарној настави Ликовне културе и Енглеског језика у оквиру теме Боје (воће) / Shapes and colours. Ученици IV/4 су се најпре забавили игрицом - погоди ко сам. Ученику је на леђа налепљена слика воћа или поврћа, а другари су помагали тако што су одговарали на питања. Одговори су наводили ученика/ ученицу да погоди шта је у питању. Након презентације, обновили смо имена воћа и поврћа на енглеском језику, уз осврте на боје и облике. Задатак смо испунили- илустровали смо корпицу препуну воћа уз звуке песама на енглеском и српском језику, и час завршили најпре оцењивањем колико смо се забавили, а затим се засладили воћем.
Угостили смо драге колегинице Наду Ковачевић и Сузану Цицварић, а делиће атмосфере као и готове радове ученика погледајте у кратком филму који је настао од многобројних фотографија.