Дечја недеља у млађим разредима на Златибору.

Протекле седмице, од 3. до 7. октобра 2022. године, разноврсним активностима обележена је Дечја недеља у млађим разредима на Златибору.
Недеља је започела још у петак претходне недеље, вожњом панорамском гондолом, коју је предузеће Gold Gondola Zlatibor поклонило свим ученицима чајетинске општине.
Ученицима 1. разреда су потом, традиционално, уручене бесплатне чланске карте за Biblioteka "Ljubiša R. Đenić", а Општина Чајетина првачиће је обрадовала вредним новчаним поклоном и књигом. За то време, ученици осталих разреда су осликавали школски терен кредама у боји, а на тему овогодишње манифестације "Шта детету треба да расте до неба".
Коначно, ове године одлично време и, после двогодишње паузе, изведен је пешачки излет на Око, омиљена активност и деце и учитеља. На сунчаној и пространој ливади организована су спортска надметања у трци на 60 м и надвлачењу конопцем. Овај пут ривали нису били ученици чајетинске и златиборске школе, већ су снаге удружили прва и трећа одељења, насупрот других и четвртих. То је донело ново узбуђење и нови доживљај и међу такмичарима, и међу навијачима.
Узбудљива недеља је завршена посетом Културном центру Златибор, приликом које су ученици присуствовали пројекцији филма "Чаролија месеца".
Захваљујемо свим предузећима и установама које су допринеле да обележимо Дечју недељу весело и безбрижно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Слика може припадати 12 особа, дете, људи стоје и напољу
 
Слика може припадати 8 особа, људи стоје и напољу
 
Слика може припадати 3 особе, људи стоје и трава