Дан школе 2021. године

Данас је обележен Дан наше школе, који се традиционално прославља на дан рођења Димитрија Туцовића, по коме школа носи име.

Са почетком у 10 часова ученици од првог до осмог разреда одмерили су снаге у спортским дисциплинама на теренима у парку у Чајетини. Свако одељење представљала је екипа од осам ученика- 4 дечака и 4 девојчице. Ученици су се такмичили у скоку у даљ, стоном тенису, вијачи, спринту, слободним бацањима и полигону. Након такмичења, ученицима су додељене захвалнице за постигнуте изузетне резултате.

Као и сваке године, највреднији ученици, који су учествовали на различитим смотрама и такмичењима награђени су дипломама и књигама. Без обзира на околности у којима се ове школске године одвијала настава, ученици су били упорни и остварили су изузетне резултате. У нарадном периоду очекујемо још успеха, јер још увек нису одржана сва такмичења.

На почетку свечане поделе награда интонирана је химна школе, за коју је текст написао Дамјан Војиновић, ученик 7.разреда са Златибора, а коју је компоновао Марко Кутлешић, наставник музичке културе.

Ученике је поздравила директорка школе Милка Васиљивић, похвалила њихово ангажовање и подстакла их да и даље буду добри и вредни ученици и додатно ангажовани у свом раду.

https://youtu.be/qUjjIVS54PM